2012-04-23 09:56:40
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!
Ιστορία κατάφεραν να γράψουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, παρότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για εκείνους, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Με μοναδική εξαίρεση την ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Skoda Ξάνθης, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δέχθηκαν άλλα γκολ μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Τα μισά γκολ του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου τη φετινή σεζόν.

Με τη βοήθεια της γλώσσας των αριθμών η εικόνα της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας γαι τον Ολυμπιακό έχει ως εξής - Ιστορία κατάφεραν να γράψουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, παρότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για εκείνους. Με μοναδική εξαίρεση την ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Skoda Ξάνθης, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δέχθηκαν άλλα γκολ μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας
. Με τη συγκεκριμένη επίδοση οι Πειραιώτες ισοφάρισαν εκείνη της σεζόν 1999/2000, όταν και είχαν έρθει ισόπαλοι με τον Εθνικό Αστέρα και πήραν το «τρίποντο» από τα υπόλοιπα επτά ματς: 1-0 τον Πανιώνιο, 2-0 τα Τρίκαλα, 2-0 τον ΠΑΟΚ, 3-0 τον Πανηλειακό, 1-0 την Καλαμάτα, 1-0 τον Αρη και 1-0 την Ξάνθη. Μπορεί φέτος οι «ερυθρόλευκοι» να συγκέντρωσαν λιγότερους βαθμούς (υπήρχε και «λευκή» ισοπαλία με την Δόξα Δράμας), όμως κατάφεραν να τελειώσουν τη χρονιά με έξι σερί νίκες. Δύο γκολ εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είχε δεχθεί ο Ολυμπιακός το 1963-64 και τρία το 2009-10, το 1998-99 και το 1973-74.

- Το υπ’ αριθμόν 1.250 γκολ μακριά από το Καραϊσκάκη έφτασε ο Ολυμπιακός με το τέρμα του Ιβάν Μαρκάνο στο χθεσινό παιχνίδι στην έδρα του Ατρομήτου.

Τα μισά γκολ του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Περιστερίου, σημείωσε τα 16 από τα 32 τέρματα του Ατρόμητου. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο στην Α' Εθνική ήταν το 2004-05, όταν ο Πάτρικ Ογκουνσότο είχε πετύχει τα 11 από τα 19 γκολ του Εργοτέλη (58%).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ