2014-05-23 13:27:44
Φωτογραφία για Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ
Την προειδοποίηση πως οι θυσίες του ελληνικού λαού πρέπει να διαφυλαχθούν ως «κόρη οφθαλμού» απεύθυνε σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για την αναβάθμιση της Ελλάδας από το οίκο Fitch. Ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη σημασία της αναβάθμισης της Ελλάδας σε «Β» από «Β-» από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης.

«Όπως ξέρετε, η Fitch είναι από τους πλέον αυστηρούς οίκους. Γι’ αυτό και η φρασεολογία που χρησιμοποιεί είναι αξιοσημείωτη. Μιλάει για αξιοθαύμαστη προσαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο, αναγνωρίζονται πλέον διεθνώς και πρέπει να τις διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας.

Σ.Σ.

Η 31η Ιουλίου δεν είναι μακρυά και εκεί θα δούμε πόσα εγκεφαλικά θα έχουμε από την πολύ βαριά φορολογία, (φόρο εισοδήματος), που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες και μάλιστα σε τρεις δόσεις, συν βεβαίως και τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Έτσι, ένας μισθωτός που θα δηλώσει ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ προερχόμενο αποκλειστικά από μισθούς θα πληρώσει φόρο 3.800 ευρώ! Ένας συνταξιούχος με ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ προερχόμενο αποκλειστικά από συντάξεις θα πληρώσει φόρο 2.300 ευρώ! Ενώ για ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ, ένας εμποροβιοτέχνης ή ελεύθερος επαγγελματίας θα πληρώσει φόρο 5.200 ευρώ! ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ