2014-05-23 13:29:03
Φωτογραφία για Μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα Πατρινών από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Θοδωρή Ζαγοράκη
Είμαστε μόλις δύο μέρες πριν την διαδικασία των Ευρωεκλογών, των όγδοων στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου, από το 1979 που θεσπίστηκαν και μεταξύ των υποψηφίων για την ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία είναι και ένα πρόσωπο που πριν από ακριβώς 10 χρόνια ως αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου σήκωσε το τρόπαιο της Ευρωπαικού πρωταθλήματος στο Euro 2014, στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Ο λόγος βέβαια για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Πολλοί εδώ στην Πάτρα σήμερα δέχτηκαν μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα και είδαν έκπληκτοι να αναγράφεται το όνομα Ζαγοράκης. Το μήνυμα γράφει επακριβώς, «το 2004 σηκώσαμε το Euro, το 2014 θα σηκώσουμε μαζί την Ελλάδα και πάλι ψηλά. Θοδωρής Ζαγοράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής – Νέα Δημοκρατία».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στα μέσα του περασμένου Απριλίου, ο κ. Ζαγοράκης αποδέχτηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέλθει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγόρακης όπως είχε δηλώσει τότε, «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μού κάνατε. Σε τέτοιου είδους αγώνες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε θετικά».

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ