2014-05-23 15:00:20
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Νορντίν Αμραμπατ είναι, όπως όλα δείχνουν, από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "estudio estadio", την πιο παλαιά αθλητική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, και εκτός από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο, κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις μεταγραφικού περιεχομένου για την ομάδα του.

Η μία εξ αυτών είχε να κάνει με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Νορντίν Αμραμπατ, για τον οποίο ο Μίτσελ δεν... μάσησε τα λόγια του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αμραμπατ είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Είναι στα μεταγραφικά μας πλάνα, θέλουμε να τον αποκτήσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».


Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης και για τον Παπακούλι Ντιοπ, με τους δημοσιογράφους μάλιστα να ζητούν από τον Μίτσελ επιβεβαίωση της απόκτησης του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αιφνιδίασε πάντως με την απάντηση που έδωσε στους συμπατριώτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Ντιοπ, δεν ενδιαφερόμαστε για την απόκτησή του».

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια απάντηση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είτε πρόκειται για κίνηση τακτικής από πλευράς Μίτσελ ώστε να πιέσει τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, είτε όντως οι ερυθρόλευκοι έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον Ντιόπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ