2014-05-24 08:36:06
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε επίσημα το πρόγραμμα WWDC 2014 της από την Apple!
Η Apple κυκλοφόρησε το χρονοδιάγραμμα του Worldwide Developers Conference (περισσότερο γνωστή ως WWDC) την Τετάρτη Η WWDC θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 6 Ιουν. στο Moscone West στο Σαν Φρανσίσκο όπου η Apple αποκαλύπτει τα τελευταία χρόνια τις νέες εκδόσεις iOS και OS X.

Η εναρκτήρια ομιλία για την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στις 10 π.μ. PT . Αν και η Apple δεν έχει αποκαλύψει ποια στελέχη θα είναι στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πιθανότατα ο Tim Cook θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνολική διαδικασία.

Στην εκδήλωση περιμένουμε να πάρουμε μια πρώτη ματιά από το iOS 8 και την επόμενη έκδοση του OS X. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Apple θα παρουσιάσει και νέο Hardware.

Κάτι τέτοιο έχει λογική. Στο παρελθόν η Apple έχει χρησιμοποιήσει WWDC για να παρουσιάσει νέο υλικό – συμπεριλαμβανομένων των Retina MacBook Pro και το νέο Mac Pro. Ενώ μην ξεχνάμε πως το iPhone 3G, το iPhone 3GS και το iPhone 4 αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC.

iPhone δεν περιμένουμε αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ενημερωμένο MacBook Pro Retina ή ακόμα και MacBook Air Retina.

Φυσικά η WWDC είναι κάτι περισσότερο από μια ομιλία . Είναι επίσης ένα σημαντικό συνέδριο προγραμματιστών της. Όσοι όμως δεν καταφέρουν να βρίσκονται εκεί θα μπορούν να δουν την παρουσίαση σε live streaming μέσα από το Apple Developer site της.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ