2014-05-24 09:48:04
Φωτογραφία για Σχεδίασαν το νέο ΠΑΟΚ
Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μετά την συνάντηση της Παρασκευής που διεξήχθη στην Τούμπα. Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, ο Άγγελος Αναστασιάδης με το τεχνικό τιμ, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ πήραν μέρος στη σύσκεψη, συζητώντας πολλά σοβαρά θέματα.

Ένα απ' αυτά αφορούσε την προετοιμασία στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στις λεπτομέρειες για την προετοιμασία και το πρόγραμμα των φιλικών, ενώ επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρχουν το Σάββατο (24/5) από την ΠΑΕ.

Ακόμη, ένα από τα βασικά θέματα ήταν οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη συζήτηση αποφασίστηκε οι παίκτες που θα μείνουν, αυτοί που θα αποχωρήσουν, ενώ ο Ζήσης Βρύζας τόνισε στον Άγγελο τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περιπτώσεις των Στοχ και Νάτχο.

Επίσης, αναφέρθηκαν οι ανανεώσεις συμβολαίων των Κλάους και Γλύκου που βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της ΠΑΕ.

Τέλος, αποφασίστηκαν οι ρόλοι που θα έχουν στο τιμ οι συνεργάτες του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα ο Έλληνας τεχνικός.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Champions League, Formula 1 και Roland Garros!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Champions League, Formula 1 και Roland Garros!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ