2014-05-24 12:15:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθη 31χρονος που ρήμαξε κατάστημα ρούχων και σούπερ - μάρκετ
Συνελήφθη χθες (23-5-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και δυο γυναίκες συνεργοί του 31χρονου τα στοιχεία των όποιων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι τρεις δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ τα οποία απέκρυψαν κάτω από τα ρούχα τους.

Κατά τη διάπραξη της κλοπής, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του καταστήματος με αποτέλεσμα ο 31χρονος να συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που μετέβηκαν στο κατάστημα.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν τα προϊόντα που μόλις είχε αφαιρέσει τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο 31χρονος λίγη ώρα πριν είχε διαπράξει και κλοπή προϊόντων αξίας 400 ευρώ από σουπερ μάρκετ της πόλης ενώ στις αρχες Μαΐου είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα ενδυμάτων προϊόντα αξίας 500 ευρώ.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστεριού, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στην οικία του 31χρονου στο Περιστέρι Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό πόσο των 2480 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη το όποιο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα ενδυμάτων που είχε διαπράξει τις κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του συνεχίζονται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ