2014-05-25 13:27:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Χωρίς έξτρα προβλήματα συνεχίστηκε για άλλη μία ημέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Με μοναδικό απόντα το γνωστό τραυματία Βασίλη Καββαδά εξελίχθηκε χθες η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το δεύτερο τελικό των φετινών πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (26/05, 19.45) στο φαληρικό στάδιο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, γύμνασε σε εντατικό ρυθμό τους παίκτες του, που έχουν πλέον συνέλθει από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ. Στον Ολυμπιακό απώλεσαν τη νίκη στον πρώτο τελικό, παρόλο που οι συνθήκες έδειχναν να είναι ιδανικές. Πλέον, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν στο δεύτερο τελικό και να... χτυπήσουν το «διπλό» στον τρίτο, ώστε να αποκτήσουν εκείνοι το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στο Λιμάνι δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στις δυνατότητές τους. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θεωρούν δεδομένο πως θα μπορέσουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους και, από εκεί και πέρα, θα καταφέρουν να κάνουν το «μπρέικ» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο τίτλος στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος τους και άπαντες είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να τον κατακτήσουν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ