2014-05-25 14:10:03
Φωτογραφία για ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ : ΚΟΥΠΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!
Η πρωταθλήτρια με τον Ολυμπιακό, Ελευθερία Πλευρίτου, μιλάει στο "gazzetta.gr" για την κούπα, τα... ψυχοφθόρα τελευταία δευτερόλεπτα και τον κόσμο, που εμφανίζεται μόνο στα πλέι οφ!

Αναλυτικά Ακόμα μία κούπα κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που μετά το Ευρωπαϊκό, σήκωσε και το πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα της Βουλιαγμένης, μάλιστα! Μία από τις τρεις... ερυθρόλευκες αδερφές Πλευρίτου, η Ελευθερία, «αποκάλυψε» στις δηλώσεις της που κρίθηκε ο τελικός, ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι, ενώ δεν έκρυψε και το παράπονό της για τον κόσμο, που δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε το πόλο.

«Χτες έκλεισε ιδανικά μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Μετά το LEN Trophy, καταφέραμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας και τον δεύτερο στόχο μας. Είμαι πολύ χαρούμενη, βγήκε όλη η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει και οι προπονήσεις, είναι μία δικαίωση για εμάς νομίζω».


Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν δραματικά. Πως τα έζησες;

«Ισχύει, το τελευταίο λεπτό ήταν πολύ κρίσιμο, ήμασταν ισόπαλοι και είχαμε από μία επίθεση που θα μπορούσε να κρίνει τον τελικό. Το άγχος εκείνες τις στιγμές ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Το παραμικρό λάθος, θα μπορούσε να στοιχίζει τον τίτλο. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και πήγαμε στην διαδικασία των πέναλτι. Όχι πως κι εκεί δεν υπήρχε άγχος. Ειδικά στο χρονικό διάστημα, μέχρι να ξεκινήσει η όλη διαδικασία».

Τελικά, που κρίθηκε ο τελικός;

«Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το πρώτο χαμένο πέναλτι της Βουλιαγμένης. Έριξε το ηθικό του αντιπάλου και ανέβασε το δικό μας. Και σταδιακά, βλέπαμε την κούπα να... έρχεται, αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα και τελικά τα καταφέραμε».

Ο τεχνικός σας, κ. Παυλίδης, μίλησε για ένα θαύμα, αφού πήρατε δύο τίτλους με μειονέκτημα έδρας. Εσύ, πως το βλέπεις;

«Σίγουρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε. Όταν καταφέρνεις να πάρεις έναν τίτλο μέσα στην έδρα του αντιπάλου, είναι σαν να παίρνεις το πρωτάθλημα δύο φορές! Βέβαια, είχαμε κι εμείς κόσμο, αλλά αυτό δεν μειώνει αυτό που πετύχαμε».

Ο κόσμος σας στηρίζει;

«Δυστυχώς, μόνο στα πλέι οφ έρχεται να μας δει ο κόσμος, στα άλλα παιχνίδια είμαστε μόνο εμείς και οι γονείς μας. Καμιά φορά, μάλιστα, ούτε αυτοί δεν έρχονται, αφού κι αυτοί έχουν τις δουλειές τους. Είναι κρίμα, το Πόλο έχει φέρει πάρα πολλές διακρίσεις στην χωρά, σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο, θα έπρεπε ο κόσμος να το... αγκαλιάσει το άθλημα. Υπάρχουν αγώνες που δεν έχει καν εισιτήριο, ο κόσμος μπορεί να έρθει και να μας δει».

Πως πανηγυρίσατε; Στο σπίτι είστε τρεις πρωταθλήτριες, τι κατάσταση επικρατεί;

«Βγήκαμε με την ομάδα και το πανηγυρίσαμε, αλλά και στο σπίτι το κλίμα είναι γιορτινό. Παίζουμε και οι τρεις μαζί, αυτό είναι πολύ ωραίο, ειδικά όταν έχουμε τέτοιες επιτυχίες. Εύχομαι να έχουμε πολλές τέτοιες στιγμές στο μέλλον, τόσο με την ομάδα, όσο και με την Εθνική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ