2014-05-26 21:14:08
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΝΟ : ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Ο Λεάντρο Σαλίνο έδωσε συνέντευξη στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Ο’ globo.com» μιλώντας για τις δυσκολίες που συνάντησε στην Ελλάδα, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League και για την πορεία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Περίμενα να έχω πολλές δυσκολίες κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού. Ωστόσο όταν έφτασα στον Ολυμπιακό βρήκα πολλούς Λατινοαμερικάνους που βοήθησαν την προσαρμογή μου. Το μόνο ιδιαίτερο πρόβλημα είναι με την γλώσσα. Οι Έλληνες είναι πολύ ευγενικοί και υπομονετικοί. Μου εξηγούν τα πάντα και όταν εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω υπάρχουν και τα αγγλικά», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός των ερυθρόλευκων.

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όταν κερδίσαμε με 2-0 την Μάντσεστερ στον πρώτο αγώνα, ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα και θα χρειαζόμασταν μόνο ένα γκολ για να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ». Η ευκαιρία υπήρχε αλλά δεν την εκμεταλλευθήκαμε και τιμωρηθήκαμε με τον αποκλεισμό μας. Για τους οπαδούς μας ήταν αξιόλογη η πορεία ακόμα και αν αποκλειστήκαμε αλλά για εμάς ήταν μεγάλη απογοήτευση».


Σε ερώτηση για το τι τον εντυπωσίασε στην Ελλάδα, απάντησε τα περίπτερα και ο ενθουσιασμός του κόσμου, είπε: «Ο κόσμος εδώ είναι φανταστικός. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Όταν η ομάδα πέρασε στο Μουντιάλ όλη η χώρα σταμάτησε να πανηγυρίσει και θα ακολουθήσουν την Εθνική στο Μουντιάλ. Έχω κάποιους συμπαίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή για την Βραζιλία και θα υποστηρίξω την Ελλάδα για μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο κύπελλο, γιατί οι άνθρωποι στην Ελλάδα το αξίζουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ