2014-05-26 21:18:05
Φωτογραφία για Απίστευτο! Αυτοκίνητο με 5 τουρίστες βούτηξε στον γκρεμό
Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν πέντε επισκέπτες από την Αργεντινή, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο... επέβαιναν στις 8 χθες το απόγευμα και κατευθυνόταν από Χάνια προς Κισσό, βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάρους περίπου 20 μέτρων, ωστόσο το Ι.Χ. συγκρατήθηκε από βράχο και δεν συνέχισε την πορεία του προς τον γκρεμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια 78χρονη γυναίκα.

Οι πέντε τουρίστες, υπήκοοι Αργεντινής, σύμφωνα με το magnesianews.gr, είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Matrix και κατευθυνόταν προς δωμάτια; Που είχαν νοικιάσει στον Άγιο Ιωάννη, όταν στο δρόμο Χάνια – Κισσός και λίγο πριν τον Κισσό, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έσπασε ένα κράσπεδο και «γλίστρησε» σε δασώδη γκρεμό. Αφού έπεσε σε απόσταση 20 περίπου μέτρων, το αυτοκίνητο σταμάτησε με το πλαϊνό του μέρος σε έναν βράχο και δεν συνέχισε την «τρελή» του πορεία. Οι τέσσερις από τους πέντε επιβάτες κατάφεραν να βγουν από το όχημα, ωστόσο εγκλωβισμένη μέσα παρέμεινε μία γυναίκα 78 χρονών, το χέρι της οποίας εγκλωβίστηκε μεταξύ του αυτοκινήτου και του βράχου.


Στο σημείο πήγαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 άτομα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γυναίκα, ωστόσο σύμφωνα με τον υποδιοικητή της Π.Υ. Βόλου αντιπύραρχος Άγγελος Κυρίτση η επιχείρηση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το αυτοκίνητο είχε σταματήσει σε επικίνδυνο σημείο. Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα στης 10 τη νύχτα, ενώ και οι πέντε τουρίστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ