2014-05-26 22:06:12
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΕΦ!
Ρε που φτάσαμε... Να "φωνάζουν" τα πράσινα ΜΜΕ για τη... διαιτησία και να μη βλέπουν ότι παίζουν με... 5-6 παίκτες, αφού κάτι... Ούκιτς, Ράιτ, Μπράμος κ.τ.λ, δεν πατάνε... παρκέ! Ας τους αφήσουμε όμως στην... οδύνη τους (25 πόντοι είναι αυτοί) και ας δούμε τι λένε leoforos.gr : Απαντήσεις στο ΟΑΚΑ!

Οι «γκρι» έσπρωχναν τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός αδικώντας τον εαυτό του ηττήθηκε με 89-64 επιτρέποντας να γίνει 1-1 η σειρά.

Η... κακή μέρα από νωρίς φαίνεται και ο Παναθηναϊκός φρόντισε να το επιβεβαιώσει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κάνοντας το χειρότερό του παιχνίδι στον δεύτερο τελικό.

EXOYME OMΩΣ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

«Εμετός» στο ΣΕΦ με... γκρίζες πλάτες (vids)

Φαίνεται πως στο ΣΕΦ υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τους διαιτητές. Στο ΟΑΚΑ στο πρώτο υβριστικό σύνθημα το ματς διεκόπη, σε αντίθεση βέβαια με το ΣΕΦ που οι χυδαιότητες δεν... υπολογίζονται.

prasinanea.gr : "Φάντασμα" στο ΣΕΦ...

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΣΕΦ, ηττήθηκε 89-64 από τον Ολυμπιακό και πλέον η σειρά των τελικών είναι στο 1-1. Την Πέμπτη (29/05, 19.45) ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ, για να δώσουν... απαντήσεις οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Υ.Γ : Για το σάιτ "prasini.gr" δε μπορούμε να σας ενημερώσουμε, αφού μέχρι 10.04 δεν υπάρχει θέμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ