2014-05-27 18:05:25
Φωτογραφία για Χρήστος Νικολάου: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα νίκης για όλη τη Δυτική Αχαΐα και όλους τους δημότες
Ο Χρήστος Νικολάου είναι ο νέος Δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας και σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα επισημαίνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όλες και όλους τους κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας που έδωσαν την νίκη στην Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών.

Μετά από μία σκληρή εκλογική «μάχη», οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας αποφάσισαν να προχωρήσουν μπροστά και να μην γυρίσουν στο χτες.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα νίκης για ΟΛΗ την Δυτική Αχαΐα και για ΟΛΟΥΣ τους δημότες. Στην Δυτική Αχαΐα, επικράτησε το «Εμείς» και όχι το «Εγώ».

Εγώ και οι συνεργάτες μου, άνθρωποι άξιοι, δυναμικοί και με όραμα, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε αποτελεσματικά, ώστε να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε έναν τόπο που αξίζει να ζεις! Και θα το κάνουμε πράξη θέτοντας άμεσα σε εφαρμογή το συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο σχέδιό μας για την Δυτική Αχαΐα.


Έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα δώσουν στην περιοχή μας την δυνατότητα να διαδραματίσει ρόλο πρωταγωνιστικό για ολόκληρη την Αχαΐα.

Έχοντας όμως παράλληλα και την πόρτα του Δημαρχείου ανοικτή σε ΟΛΕΣ και σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες. Και εκείνους που μας ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν μας ακολούθησαν σε αυτή την προεκλογική πορεία. Από εδώ και πέρα, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

Με πνεύμα σύνθεσης και συνεργασίας, θα καταφέρουμε να βρούμε τις λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του τόπου μας και να δώσουμε διεξόδους στους πολίτες και ειδικά στις νέες και τους νέους μας.

Η Δυτική Αχαΐα «φεύγει» μπροστά! Προς το καλύτερο «αύριο» που δικαιούνται οι Δυμαίοι πολίτες».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ