2014-05-28 02:34:05
Φωτογραφία για Π. Νικολαϊδης: Η κατάντια του τόπου και της εθνικής παιδείας και το χάλι του υπουργού Παιδείας
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο της Λεμεσού για την ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού μεγάλη στήριξη που μου πρόσφερε στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ. Δεν θα πω τίποτε άλλο παρά το ότι είναι τιμή και ευχαρίστηση μου να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις τους φιλελεύθερα σκεπτόμενους και ανυπότακτους εκπαιδευτικούς.

Η κατάντια του τόπου και της εθνικής παιδείας και το χάλι του υπουργού Παιδείας

Η υποταγή και έλεγχος των πάντων εν αναμονή αντεθνικής λύσης έχει πρωτίστως να κάνει με την άλωση της εθνικής μας παιδείας. Αθλιότερος των πάντων ο υπουργός της Παιδείας ο οποίος ακούστε γόητρο και ανάστημα του ανδρός: «αναμένουμε (με αγωνία προφανώς) την τελική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για την παιδείας…». Πόσο είναι το νεύρο και πόσο το ανάστημα του ανδρός τελικά; Εύλογα θα απαντούσε κάποιος: όσο διαθέτουν και οι λοιποί κυβερνώντες οι οποίοι έχουν εκχωρήσει τα πάντα στους δανειστές και ότι τυχόν απομένει το βγάζουν σε δημόσιο ξεπούλημα και πλειστηριασμό.

Τόσο είναι το χάλι και η κατάντια του υπουργού της Παιδείας του τόπου μας που περιμένει με αγωνία τους λήσταρχους των λαών αυτούς τους διεθνείς απατεώνες να έρθουν να μας πουν τι θα κάνουμε με την παιδεία του τόπου μου. Αλλά όταν οι εκπαιδευτικοί ηγέτες «εθνικόφρονες» κατά τ’ άλλα Ταλιαδώρος και Φυλακτού με τους παρακοιμώμενους τους δεν βγάζουν κυριολεκτικά άχνα φοβούμενοι την προεδρική κατσάδα τι θα μπορούσαμε να πούμε εμείς οι κοινοί θνητοί;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ