2014-05-28 11:07:12
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ... ΦΑΛΚΑΟ!
Η έναρξη του Mundial 2014 πλησιάζει και λογικά αυξάνεται η αγωνία στο «στρατόπεδο» της Κολομβίας αναφορικά με το αν ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στη διοργάνωση.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό βρίσκεται στην προεπιλογή της Κολομβίας και επίσης στο Μπουένος Άιρες, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της αντιπάλου της εθνικής Ελλάδας στον όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά επί του παρόντος όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ζοσέ Πέκερμαν έχει δηλώσει ότι θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο το… πέπλο του μυστηρίου πάνω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, εξακολουθεί να υφίσταται.

Η εφημερίδα της Κολομβίας «El Heraldo» προσπαθώντας να το... διαλύσει ζήτησε τη γνώμη τριών ορθοπεδικών χειρουργών, των οποίων η άποψη συνέπεσε στο ότι: «Ο Φαλκάο δεν θα είναι έτοιμος».

Αναλυτικά τι δήλωσαν στην «El Heraldo»:


Γκουΐντο Πουγκλίσε Κασαλίν: «Έκανε την επέμβαση πριν από 4 μήνες και ο λογικός χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται μεταξύ 6 και 8 μηνών. Το γόνατό του δεν είναι δυνατό. Μπορεί να παίξει 20 ή 30 λεπτά, αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο».

Ορλάντο Γκαλίντο: «Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ένας ασθενής αποθεραπεύεται πλήρως μετά από 6 μήνες. Μπορεί να περπατάει κανονικά, να σκύβει χωρίς ενοχλήσεις, αλλά για ένα άθλημα επαφής όπως είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι έτοιμος».

Νταβίντ Σαμπάγκ Νάντερ: «Από τη στιγμή που τραυματίστηκε θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί από την αποστολή της Κολομβίας, για δύο λόγους. Πρώτον γιατί το διάστημα των 4-5 μηνών που έχουν μεσολαβήσει από τότε, δεν είναι αρκετό για να αποθεραπευτεί το σώμα του. Δεύτερον, επειδή ο καλύτερος επιθετικός της Κολομβίας πρέπει να είναι 100% έτοιμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ