2014-05-28 19:46:14
Φωτογραφία για ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΟΥΝΤΑ ΣΕ... ΧΑΜΙΛΤΟΝ!
Ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes, Νίκι Λάουντα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει αποδείξει φέτος πως ξέρει να νικά μετρώντας τέσσερις νίκες στα έξι πρώτα Grand Prix της σεζόν. Όμως ο Βρετανός πιλότος πρέπει να μάθει και να… χάνει, όπως δήλωσε ο Νίκι Λάουντα, που του έκανε συστάσεις για τη συμπεριφορά του στο Μονακό.

Ο Χάμιλτον είχε νεύρα επειδή τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα, ενώ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ, και τον τρόπο που έχασε την pole position στις κατατακτήριες του Σαββάτου.

«Ο Λιούις δεν ήταν χαρούμενος για τη δεύτερη θέση, αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί ότι κάποιος άλλος ήταν πιο γρήγορος. Είναι απλά τα πράγματα στη Formula 1. Όταν είσαι στο πόντιουμ και δεν χαιρετάς τον ομόσταβλό σου, κάτι που ο Νίκο κάνει πάντα, δεν είναι όμορφο. Δεν είναι μόνο θέμα παιδείας, αλλά και αρχών της Mercedes. Ανησυχώ γι’ αυτό, αλλά είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα», δήλωσε ο θρύλος της Formula 1 που έχει ρόλο εκτελεστικού διευθυντή στη γερμανική ομάδα.

«Έχω μιλήσει μαζί του και με τον Ρόσμπεργκ, δεν έχει διευθετηθεί το θέμα, αλλά θα λυθεί μέχρι τον αγώνα του Καναδά. Είναι κάτι φυσιολογικό ανάμεσα σε πιλότους. Κι εγώ το ίδιο είχα με τον Αλέν Προστ, τον μισούσα, αλλά τουλάχιστον τον χαιρετούσα το επόμενο πρωί», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ