2014-05-28 23:43:05
Φωτογραφία για Στο Πταισματοδικείο Αθηνών για την αντισυνταγματικότητα του κλεισίματος του ΕΟΠΥΥ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μιχελογιαννάκης.
Στο Πταισματοδικείο Αθηνών μετέβει σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της αντισυνταγματικότητας του... κλεισίματος του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει μέσα από την επιστολή του προς τις Εισαγγελικές αρχές της χώρας. Εξερχόμενος από το Πταισματοδικείο Αθηνών ο βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Η συνταγματική κατοχύρωση της υγείας στην Ελλάδα γίνεται τόσο ως αγαθό, όσο και ως δικαιώματος. Είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους η λήψη θετικών μέτρων προς προστασία της υγείας των πολιτών. Δυστυχώς, όλοι μας γίναμε κοινωνοί της κατάστασης που επικρατούσε στον χώρο της υγείας, μετά την άδικη και επικίνδυνη απόφαση του βίαιου κλεισίματος του ΕΟΠΥΥ, με αρκετούς Έλληνες πολίτες να κινδυνέψουν να χάσουν ακόμα και τη ζωή τους. Οι μνημονιακές παρεμβάσεις της κυβέρνησης είναι τόσο απονομιμοποίημένες, όσο και η ίδια η κυβέρνηση σήμερα.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ