2014-05-29 17:55:36
Φωτογραφία για Πύργος: Συνελήφθη 69χρονος μαστροπός - Προωθούσε 27χρονη Ελληνίδα στην πορνεία
Συνελήφθη χθες (28-5-2014), το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 69χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε επαφή με τον 69χρονο όπου προγραμματίστηκε ραντεβού σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου στον Πύργο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με μία 27χρονη Ελληνίδα έναντι χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Για τη σύλληψη του 69χρονου οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά την οποία και συνελήφθη.

Επίσης συνελήφθη και η 27χρονη, καθότι όταν ο αστυνομικός, που προσποιούταν τον πελάτη, της γνωστοποίησε την πραγματική του ιδιότητα αυτή τον απώθησε πολλές φόρες βίαια, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και το κινητό τηλέφωνο που ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τον προγραμματισμό των ερωτικών ραντεβού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ Rise Up πιο ψηλά... απο την Conchita
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ Rise Up πιο ψηλά... απο την Conchita
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ