2014-05-29 17:33:09
Φωτογραφία για Νέες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία για τον Κυριάκο Χατζημιχαήλ στην κολύμβηση
Δύο ακόμη μετάλλια πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Κυριάκος (Κούλης) Χατζημιχαήλ, αποδεικνύοντας... ότι κανένα όριο και κανένας περιορισμός δεν υπάρχει όταν μια προσπάθεια γίνεται με αγάπη και πάθος.

Συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία 2014, που διεξήχθη στις 22 και 23 Μαΐου στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, ανάμεσα σε συνολικά 120 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, κατέκτησε το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο στο ελεύθερο και το πρόσθιο στα 100 μέτρα και την κατηγορία S6.

Ο Κούλης Χατζημιχαήλ δραστηριοποιείται στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία, έχοντας ήδη πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση και το μπάσκετ. Γεννήθηκε στις Συκιές το 1977 και σήμερα είναι κάτοικος Πεύκων, ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αυτοδιοίκηση» του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη.

Ακολουθώντας το σύνθημα: «Κοιτάω μπροστά, κάνω πράξη τα θέλω μας», συνεχίζει να κάνει γνωστό το όνομα του δήμου μας σε όλη την Ελλάδα,

Μέχρι σήμερα, και μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια σε πανευρωπαϊκούς, πανελλήνιους και πανμακεδονικούς αγώνες κολύμβησης, ενώ στην κορυφή ανέβηκε και με την Εθνική Μπάσκετ Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

«Συγχαίρουμε τον Κούλη Χατζημιχαήλ για το νέο του θρίαμβο, και είμαστε υπερήφανοι που τίμησε με την παρουσία και την υποψηφιότητά του την παράταξή μας. Πολλά μπράβο για τον αγώνα του, για την ψυχή του, για τη δύναμη και το σθένος του. Πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ γιατί κάνει το δήμο μας υπερήφανο ως ένα άξιο παιδί του, που δίνει το καλύτερο παράδειγμα θέλησης, ευγενούς άμιλλας και υγιούς στάσης ζωής», τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Παράλληλα, εστιάζει στην προτεραιότητα που δίνει η δημοτική αρχή στην παροχή πρωτοποριακών δράσεων ολοκληρωμένης φροντίδας και υψηλής εξειδίκευσης στα άτομα με αναπηρία, μέσω κατάλληλων υποδομών, υπηρεσιών εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, αυτόνομης διαβίωσης, συμμετοχής σε προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ