2014-05-29 21:17:07
Φωτογραφία για ΡΕΓΙΕΣ Ο... ΑΝΤΙ-ΑΜΡΑΜΠΑΤ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στον Ρέγιες στρέφεται ξανά ο Ολυμπιακός καθώς η υπόθεση του Άμραμπατ παίρνει, όπως όλα είχνουν αρνητική τροπή, ενώ εναλλακτική είναι και ο Τρέχο.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Σεβίλλης, ένας ιδιαίτερα αγαπημένος παίκτης του Μίτσελ, θα απασχολήσει εκ νέου τους πρωταθλητές Ελλάδας εφόσον δεν υπάρξει οριστικά θετική κατάληξη με τον Νορντίν Άμραμπατ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να... τραβήξει και άλλο την συγκεκριμένη υπόθεση, ειδικά από την στιγμή που και η Γαλατά και ο παίκτης (δεχόμενος πιέσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr") έχουν μπει σε ένα παιχνίδι τακτικής.

Εκεί που όλα έδειχναν deal τα πράγματα με τον Μαροκινό διεθνή χαφ δυσκόλεψαν οπότε ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει τις εναλλακτικές του εφόσον δεν έχει ευτυχές τέλος το θέμα Άμραμπατ. Από την Τουρκία προκύπτει πως η υπόθεση του Άμπραμπατ έχει αρχίσει να... στραβώνει για τα καλά για τον Ολυμπιακό οπότε βγαίνει στο προσκήνιο η λύση του χαφ των Σεβιγιάνων.

Ως μία ακόμα εναλλακτική για τους ερυθρόλευκους είναι ο Όσκαρ Τρέχο της Τουλούζ. Ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Ο γεννημένος το 1998 μεσοεπιθετικός που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Είναι σε καλή ηλικία και ο Μίτσελ τον γνωρίζει καλά, όπως άλλωστε ξέρει πολύ καλά και τον έμπειρο Ρέγιες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ