2014-05-30 13:35:15
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ!
Κλαίνε για τη... διαιτησία στον ΠΑΟ! Ναι, θα μπορούσε να είναι και το... ανέκδοτο της 10ετίας, αλλά μάλλον ούτε αυτοί δεν πιστεύουν όσα λένε! 

Το πινακάκι με τις ελεύθερες βολές (φωτο) για μία ομάδα που δεν ξεπερνάει ούτε με... αίτηση τους 70 πόντους και -όπως λένε- ξέρει να παίζει μόνο άμυνα, έστειλε τον Ολυμπιακό να εκτελέσει 14 ελεύθερες βολές, εκ των οποίων οι... μισές ήταν στο τέλος, όταν και έκαναν τα φάουλ μήπως και γυρίσουν το παιχνίδι! 

Από την άλλη μεριά, οι πράσινοι με τα... υπερ-όπλα Ράιτ, Ούκιτς, Μπράμος και Κάρι, εκτέλεσαν 22 (!) ελεύθερες βολές! 

Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στην τελευταία περίοδο εκεί που ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο σκορ, ενώ για 3 περιόδους ήταν... άφαντος! 

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του ματς λοιπόν, άρχισε να εκτελεί βολές μετά το πρώτο του... δίλεπτο! Ο Ολυμπιακός μέσα σε δύο λεπτά έκανε πέντε φάουλ κύριοι! 


Στην ίδια περίοδο, ο Ολυμπιακός μπήκε στο μπόνους των ελευθέρων βολών... 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα! Τι πειράζει που ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κυνηγούσε απεγνωσμένα το σκορ; Ο Ολυμπιακός έκανε τα φάουλ! 

Ο Παναθηναϊκός 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα είχε εκτελέσει 22 βολές, ενώ ο Ολυμπιακός μόλις 8, ενώ από εκεί και πέρα εκτέλεσε όπως προαναφέραμε τα... εσκεμμένα φάουλ των πρασίνων για να σταματούν το χρόνο.

Φυσικά και δεν ήταν μόνο το θέμα των βολών,-απλά φτάνει και περισσεύει για να δουν κάποιοι την αλήθεια- αφού η... ευκολία που χρέωναν φάουλ σε παίκτες του Ολυμπιακού σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΟ, ήταν ολοφάνερη... 

Αυτά, γιατί μπορεί να νικήσαμε αλλά κάποια πράγματα "φωνάζουν". Αυτοί που δε θα έπρεπε ούτε να... σκεφτούν να φωνάξουν είναι οι πράσινοι, τόσο για τον χθεσινό αγώνα, όσο και για κάποια από τα πρωταθλήματα που έχουν πάρει... Τι να πρωτοθυμηθούμε... Aς μείνουμε στο... non call! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ