2014-05-30 16:31:04
Φωτογραφία για Θεοχάρης από τα Τρίκαλα: Δεν θα δοθεί καμιά παράταση στην υποβολή των δηλώσεων Ε9 [video - photos]
Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της επιθεώρησης σε Δ.Ο.Υ. της χώρας, ο Γ. Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο κ. Θεοχάρης, βρέθηκε στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Οικονομικών για την στενότερη παρακολούθηση των εσόδων και την αποτελεσματικότερη πάταξη της φοροδιαφυγής και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων Διονύσης Κατσαρός και στελέχη της Υπηρεσίας, δίνοντας οδηγίες για την αύξηση στων επιδόσεων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Τον κ. Θεοχάρη, «για να μην νιώθεις μόνος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τον υποδέχθηκε στην είσοδο του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Θεοχάρης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με μέλη της διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων αλλά και με εκπροσώπους της Ένωσης των Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών του Νομού που του κατέθεσαν τα προβλήματά τους.


Ταυτόχρονα συναντήθηκε ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο με τον τελευταίο να θέτει στον κ. Θεοχάρη μεταξύ άλλων το οικονομικό πρόβλημα των επιχειρήσεων από την υψηλή φορολόγηση.

Ο κ. Θεοχάρης, επισήμανε την επίμονη «μάχη» που δίνεται για την αύξηση των εσόδων του κράτους μέσω της πάταξης της φοροδιαφυγής, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών που την απέδωσε στο μεγαλύτερο μέρος στην οικονομική δυστοκία των υπόχρεων λόγω της οικονομικής ύφεσης, δείχνοντας ότι υπάρχουν …δεύτερες σκέψεις για βελτιωτικές κινήσεις από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών για να βοηθηθούν οι υπόχρεοι να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Ταυτόχρονα ήταν κατηγορηματικός ότι παρά τα προβλήματα στο TAXIS ότι «δεν θα δοθεί καμιά παράταση» στην υποβολή των δηλώσεων Ε9 που λήγει σήμερα.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την άφιξη του Γ. Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ