2014-05-31 07:30:07
Φωτογραφία για Τα πάνω - κάτω στον γάμο Καρντάσιαν - Γουέστ!
Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο με έναν καρα-χλιδάτο γάμο, συνεπέστατο στον τρόπο ζωής τους.

Εκείνη πρόσθεσε το Γουεστ στο επίθετό της, εκείνος δήλωσε τρισευτυχισμένος που είναι πια ένας Καρντάσιαν (!) και έφυγαν για το γαμήλιο ταξίδι στην Ιρλανδία –για αρχή.

Σήμερα, όμως, το "θέμα" τους ξαναέρχεται στο προσκήνιο με ανάρτηση της Σελίδας Έξι στη New York Post (New York Post' s Page Six) να αποκαλύπτει πράγματα και θάματα, χαρακτηρίζοντας την τελετή μέχρι και "φάρσα".

Το άρθρο της στήλης, που έχει γράψει ανώνυμα ένας από τους καλεσμένους του γάμου, αναφέρεται με πολύ υποτιμητικά λόγια στους νεόνυμφους και μεταφέρει –μεταξύ άλλων- ότι "το πιο εντυπωσιακό κομμάτι όλης της μέρας ήταν οι τουαλέτες (!) που είχαν στηθεί μέσα σε έναν ολόχρυσο πύργο-κουτί".

Ανάμεσα στα άλλα που αναφέρθηκαν, ο Κάνιε παρουσιάζεται ένας ακραία εμμονικός και εγωκεντρικός τύπος που τα θέλει όλα όπως… τα θέλει, σε σημείο που μέχρι και λίγες στιγμές πριν από την τελετή, άλλαζε τα πάντα. "Μέχρι που έκοψε στα δύο το μπαρ γιατί δεν του άρεσε", μεταφέρει η πηγή –που όμως ακόμη και αυτή τη στιγμή… ελέγχεται για την εγκυρότητά της.


Τόσο "κολλημένος" με τον εαυτό του ο Γουεστ, λέει, που η πρόποσή του κράτησε 45 ολόκληρα λεπτά. Σωστός λόγος!

"Φαίνεται σαν φαντασία, όμως δυστυχώς είναι αλήθεια. Μέσα #στονγαμοτωνKimye", έγραφε η συντάκτρια της York Post, Μισέλ Γότθελφ (Michelle Gotthelf) στο δικό της τιτίβισμα.

Λες;
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ