2014-05-31 13:17:05
Φωτογραφία για «ΨΗΝΕΙ»... ΡΕΓΕΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Ολυμπιακός «χτυπά» σε πολλά μέτωπα για να μπορέσει να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το... «παζλ» της νέας, ακόμη πιο ισχυρής ομάδας, που θέλει να έχει τη νέα σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν πως σύντομα τα νέα θα είναι ιδιαίτερα καλά.

Ο Κασάμι προβάρει τα ερυθρόλευκα, ο Πουλίδο έχει ήδη υπογράψει, η «μάχη» για τον Φινμπόγκασον συνεχίζεται και ο Μίτσελ από την Ισπανία είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κάνοντας ένα ακόμη «μπαμ» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι!

Ο 30χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής, που κατέκτησε με τη Σεβίλλη φέτος το Γιουρόπα Λιγκ, με σπουδαία καριέρα σε Αρσεναλ, Ατλέτικο, Ρεάλ και Σεβίλλη, από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού που τον θεωρεί ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ρέγες άλλωστε συνδυάζει και ουσία αλλά και εντυπωσιασμό μια και πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που θα έχουν έρθει στην Ελλάδα αν γίνει τελικά το deal.

Βεβαίως πρόκειται για μια υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς από τη μια έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2015 και από την άλλη ακόμη η επαφή μαζί του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο, με τον Μίτσελ να «ψήνει» τον συμπατριώτη του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ