2014-05-31 13:15:04
Φωτογραφία για Βίσση και Ρέμος ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία και έρχονται και στην Πάτρα
Αφού εντυπωσίασαν το κοινό της Αθήνας τον περασμένο χειμώνα, παρουσιάζοντας μία μοντέρνα, εναλλακτική μουσική πρόταση με το πρόγραμμα «Ένα ή Κανένα», οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς Έλληνες ερμηνευτές Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση ξεκινούν μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία που θα τους φέρει στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πάτρα μέσα στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού.

Όπως ήδη αναρτήθηκε στην σελίδα AnnaVissinews, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, ξεκινούν το τουρ τους την Τετάρτη 2 Ιουλίου από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε μία μοναδική συναυλία, με χορηγό τον ραδιοφωνικό σταθμό Plus 102,6FM.

Για τη συνέχεια σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα της περιοδείας που γνωστοποιήθηκε μέχρι αυτή τη στιγμή, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα εμφανιστούν στις 7 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ στις 11 Ιουλίου σειρά θα έχει η Ρόδος και το γήπεδο Διαγόρας. Στην Πάτρα η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα έρθουν στις 14 Ιουλίου 2014 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.


Παράλληλα, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί σήμερα 30 Μαΐου στο Blinkers Club στη Λευκωσία της Κύπρου και το Σάββατο 31 Μαίου στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, για το 1ο Cyprus Gay Pride. Στην παρέλαση μάλιστα λέγεται ότι θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος τηςΛευκωσίας, πολιτικοί και πρέσβεις πολλών χωρών στην Κύπρο. Στις 15 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί live εμφάνισή της Άννας Βίσση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ενώ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα κάνουν και μία συναυλία – έκπληξη στην Γερμανία, στην Στουτγκάρδη στις 7 Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Ρέμος έχει ξεκινήσει πρόβες για τη μεγάλη συναυλία «Μια Ελλάδα, μια φωνή» στις 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα όπου θα τραγουδήσουν οι κριτές και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες του Τhe Voice του ΑΝΤ1. Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα της θα διατεθούν στο έργο της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ