2014-06-01 08:47:18
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ... ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!
O Άλαν Πουλίδο ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό προτάθηκε από τους μάνατζέρ του στην Λίβερπουλ και όχι μόνο.

Όσο δεν επισημοποιείται με τις σχετικές ανακοινώσεις από τους ερυθρόλευκους η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο τόσο... οργιάζουν από το εξωτερικό τα σενάρια και οι φήμες για το μέλλον του παίκτη. Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό ανεξαρτήτως από το τι υποστήριζαν η Τίγκρες και ο ένας εκ των δύο μάνατζερ του παίκτη ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως τις 20 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Μεξικό σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια της Ομοσπονδίας και της Λίγκας σε τέτοια ζητήματα αλλά και του μπερδέματος που έχει κάνει η Τίγκρες έχοντας καταθέσει δύο διαφορετικά συμβόλαια για τον ποδοσφαιριστή έβαλαν την υπόθεση σε... περιπέτειες. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να καρπωθεί η Τίγκρες χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί όμως η... φρέσκια πληροφορία πως οι ατζέντηδες του παίκτη που συνεχίζουν να... δρουν σχεδόν ανενόχλητοι πρότειναν τον παίκτη στη Λίβερπουλ. Και δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του "Football Scout24" ο Πουλίδο όχι απλώς προτάθηκε αλλά έχει και επίσημη προσφορά από την ομάδα.

Επίσης η πλευρά του παίκτη έχει στα χέρια της προτάσεις από Κάρντιφ και Ρέντινγκ. Όσον αφορά σε ιταλικό επίπεδο η Πάρμα θα ήθελε να κλείσει τον παίκτη όμως φαίνεται πως σιγά σιγά κάνει πίσω. Ο Ολυμπιακός πάντως εμφανίζεται σίγουρος πως έχει... δέσει την υπόθεση αυτή από κάθε πλευρά και πως πολύ σύντομα ο Πουλίδο θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ