2014-06-01 21:14:09
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ
Από τη Δευτέρα και μετά αναμένονται τα νεότερα για την περίπτωση Κασάμι, που εξακολουθεί να πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ενδέχεται μάλιστα ο παίκτης να έρθει άμεσα στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του.

Ο Ολυμπιακός προχωράει με όσο πιο γρήγορους ρυθμούς γίνεται την υπόθεση του Κασάμι. Χάρις στις κινήσεις του Μίνο Ραϊόλα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Ελβετός διεθνής να κλείσει πολύ σύντομα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό δρόμο για τη συγκεκριμένη υπόθεση -κάτι που ισχύει και για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον- και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό να ανακύψουν ακόμα και τη Δευτέρα.

Υπάρχει δε η πιθανότητα μαζί με τον Ραϊόλα να αφιχθεί στην χώρα μας και ο παίκτης για το τελικό στάδιο των επαφών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Υπάρχουν ωστόσο και άλλες ομάδες που... ψάχνονται για τον Κασάμι όπως η Βέρντερ Βρέμης και επειδή πολύ απλά εάν δεν οριστικοποιηθεί στο 100% μία μεταγραφή τα πάντα είναι ανοιχτά έως την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός πρώτα θα κλείσει αυτό το μεταγραφικό μέτωπο και μετά θα αναφέρει το οτιδήποτε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιπέρι στο στόμα του Μπεργκ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πιπέρι στο στόμα του Μπεργκ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ