2014-06-02 02:07:16
Φωτογραφία για ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ
Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να ηρεμήσουν άμεσα, να ξεχάσουν τη συμπεριφορά της διαιτησίας και να πάνε στο ΟΑΚΑ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Πολλές ώρες μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ τα περισσότερα μέλη του Ολυμπιακού παρέμεναν στο γήπεδο. Οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου μετά τις δηλώσεις τους προσπαθούσαν να σκεφτούν λύσεις για τη συμπεριφορά της διαιτησίας. Το προπονητικό τιμ επίσης σκεφτόταν πως άμεσα οφείλουν να ξεχάσουν τον παιχνίδι και την συμπεριφορά των διαιτητών σε αυτό.

Στο Λιμάνι άπαντες πιστεύουν πως διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα από τον Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένοι να πάνε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και να κατακτήσουν τον τίτλο στην έδρα των αντιπάλων τους.

Πρώτο και βασικότερο ζητούμενο λοιπόν, είναι να επέλθει ηρεμία στις τάξεις των παικτών. Ο εκνευρισμός από τα διαιτητικά σφυρίγματα είναι διάχυτος, αλλά μόνο αν εκτονωθεί θα έχει τύχη ο Ολυμπιακός στον τελικό των τελικών στο ΟΑΚΑ.

Στον Ολυμπιακό εννοείται πως ξέρουν καλά τα αγωνιστικά λάθη που έγιναν, ωστόσο ισχύριζονται ακράδαντα πως οι διαιτητές φρόντισαν από το πρώτο δεκάλεπτο να εκνευρίσουν τους ερυθρόλευκους και να τους βγάλουν εκτός ρυθμού.

Όλες αυτές οι σκέψεις όμως πρέπει να σταματήσουν άμεσα γιατί από αύριο και για τρεις μέρες προέχει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ΟΑΚΑ. Παρά την κακή ψυχολογία στην παρούσα φάση, άπαντες πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ