2014-06-03 14:28:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΛΑΙΜΟ Ο ΒΟΥΓΙΟΣΕΒΙΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, είχε παράπονα από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ωστόσο αντέδρασε ακραία κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της Παρτιζάν!

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, που πρόσφατα εξέφρασε έντονα τις διαμαρτυρίες του σε διαιτητή και ήρθε σε… επαφή μαζί του, ήταν ο δράστης σε μία απίστευτη σκηνή, καθώς άρπαξε τον Μπογκντάνοβιτς από τον λαιμό!

Τι έκανε ο γκαρντ της σερβικής ομάδας; Δέχτηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρίες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Βουγιόσεβιτς «Πρέπει να συμπεριφέρομαι στους παίκτες μου σαν πατέρας. Αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να λειτουργώ έτσι. Ο Μπογκντάνοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά πριν επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν ο δωδέκατος ή δέκατος τρίτος παίκτης της ομάδας. Όσα πέτυχε από τη στιγμή που ανέλαβα είναι αποτέλεσμα φυσικά της ποιότητας και της σκληρής δουλειάς του, αλλά και της δικής μου παρουσίας», δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής της Παρτιζάν, που έδιωξε τον Μπογκντάνοβιτς τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, προκειμένου να μην πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ