2014-06-03 21:00:24
Φωτογραφία για Compact Safety Training: Εκπαίδευση Ασφάλτινου Τουρισμού
Η ART - RIDERS ACADEMY σας καλεί να έχετε σε πρώτη ζήτηση τα ημερολόγιά σας, καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι τα προγράμματα Compact Safety Training ξεκινούν!

Στα συγκεκριμένα προγράμματα μεταφέρουμε με Μέθοδο, Ποιότητα, Υπευθυνότητα και Απόλυτη Ασφάλεια όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τη γνώση, που θα εκπαιδεύσουν τους αναβάτες στον Κόσμο της Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας και θα βελτιώσουν θεαματικά τις Τεχνικές Οδήγησής τους στο δρόμο.

Ιδιαίτερα οι ιδιοκτήτες ON OFF και Adventure θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι το μόνο εξειδικευμένο γι' αυτόν τον τύπο και τις δυνατότητες αυτής της κατηγορίας μοτοσυκλετών και -το κυριότερο- απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες, ανεξαρτήτως επιπέδου και προηγούμενης εμπειρίας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση σε τεχνικές Οδήγησης από τους άρτια τεχνικά καταρτισμένους εκπαιδευτές της ART, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά το επίπεδο Ασφάλειας των αναβατών σε όλες τις συνθήκες, τόσο κατά την διάρκεια των Ταξιδιών όσο και στην Καθημερινή Αστική Μετακίνησή τους, ανεβάζοντας συνακόλουθα και το επίπεδο Απόλαυσης της Οδήγησης. Έχει συνολική διάρκεια 6 ώρες και πραγματοποιείται σε κλειστή ιδιωτική πίστα στον Ασπρόπυργο.


Το ιδιαίτερα οικονομικό κόστος συμμετοχής και τα πολλαπλά οφέλη που πιστεύουμε ότι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες, θεωρούμε ότι αξίζουν ώστε να τοποθετήσουν το Compact Safety Training στις άμεσες προτεραιότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες | Κρατήσεις

Scooter Safety Training

Η ART - RIDERS ACADEMY είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι τα προγράμματα Scooter Safety Training ξεκινούν!

Το Scooter Safety Training είναι το Πρόγραμμα Ασφαλούς Οδήγησης που θα οπλίσει τους συμμετέχοντες-κατόχους scooter, με Τεχνικές Οδήγησης και Πληροφορίες για τις καθημερινές παγίδες και τους κινδύνους στην Αστική Μετακίνηση, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά και την οδήγηση των Scooter.

Αναλύουμε με κάθε λεπτομέρεια τις κρυφές παγίδες της πόλης, ενημερώνουμε για τον εξοπλισμό προστασίας που είναι ιδανικός και συμβατός για την οδήγηση σε αυτήν, αλλά κυρίως με 10 επιλεγμένες ασκήσεις, εκπαιδεύουμε τους αναβάτες προκειμένου να διατηρούν σε όλες τις συνθήκες τον απόλυτο έλεγχο του Scooter τους. Όσοι συμμετέχουν, νέοι ή έμπειροι οδηγοί θα αυξήσουν κατακόρυφα αυτό που εμείς ονομάζουμε Δείκτη Ασφάλειας.

Το Μάθημα γίνεται στο απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον ιδιωτικής πίστας στον Ασπρόπυργο, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Scooter και διαρκεί (4) ώρες. Το κόστος συμμετοχής είναι 35,00 € και για νέους οδηγούς (από 18 - 23 ετών) 25,00 € και περιλαμβάνει τετράωρη Εκπαίδευση σε Ολιγομελές γκρουπ, Αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής, Αναμνηστικό T-Shirt, φρούτα.

Επικοινωνία & Πληροφορίες:

ART - All Road Training - Riders Academy

Νικηταρά 43, Τ.Κ. 17341, Άγιος Δημήτριος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 2130 252454 / + 30 6980671372

Ε mail: [email protected]

Web site: www.allroad-training.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ