2014-06-04 05:22:07
Φωτογραφία για Υποπτη για φοροδιαφυγή η Μπαρτσελόνα
Περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που φαίνεται να έχει αποκρύψει από την εφορία η Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Αναλυτική έκθεση στον δικαστή Πάμπλο Ρουθ έχουν καταθέσει οι ισπανικές οικονομικές αρχές, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με αυτή, το ποσό φτάνει στα 9,1 εκατ. ευρώ και στις 13 Ιουνίου τόσο ο σύλλογος όσο και ο πρώην πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ, θα καταθέσουν στο δικαστήριο ως ύποπτοι.

Η έρευνα για τη φοροδιαφυγή στην υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ έχει αρχίσει εδώ κι αρκετούς μήνες, ολοκληρώθηκε πλέον και τώρα θα αρχίσουν οι νομικές διαδικασίες.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη πληρώσει 13,5 εκατ. ευρώ για το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό για να την απαλλάξει από τις όποιες κατηγορίες.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει προκληθεί από τα 40 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στην εταιρία «Ν&Ν», ιδιοκτησίας του Βραζιλιάνου σταρ, τα οποία θεωρούνται ως μισθός και θα πρέπει να φορολογηθούν.

Ο δικαστής Ρουθ από την πλευρά του, έχει αρχίσει ξεχωριστή έρευνα για το ποσό των 86,2 εκατ. ευρώ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Ήδη έχει πάρει στα χέρια του έγγραφα από τους Καταλανούς, τον Νεϊμάρ και τον πατέρα του αλλά και από τη FIFA.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ