2014-06-04 22:55:51
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ...
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι η σεζόν είναι αποτυχημένη για τον Ολυμπιακό, καθώς ολοκληρώθηκε χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Ωστόσο, επισήμανε ότι η ομάδα του έφτασε κοντά σε κάποια διάκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρολεύκων:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για κατάκτηση του τίτλου. Η σεζόν εξελίχθηκε πολύ κουραστική για παίκτες και προπονητές.

Εμείς δεν ξέρω ποια ήταν η πιο άσχημη βραδιά της Κυριακής ή η σημερινή. Δεν ξέρω εάν επηρεαστήκαμε ψυχολογικά. Σαν να είχαμε έλλειμμα αποφασιστικότητας, αυτοπεποίθησης και συνεννόησης. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με αποφασιστικότητα, πήρε διαφορά 20 πόντων και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Χρειαζόταν καλή απόδοση 40’. Ήμασταν πολύ επηρεασμένοι από το πώς χάσαμε την Κυριακή.

Στο Κυπέλλο παίξαμε σε έδρα αντιπάλου, στην Ευρωλίγκα με καλύτερη ομάδα και σήμερα με μειονέκτημα έδρας. Ότι συνέβη την Κυριακή επηρέασε και καθόρισε την σειρά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς θα κοιτάξουμε επόμενη μέρα.


Αποφάσισα τον φυσικό ηγέτη να τον στηρίξω όσο μπορούσα και έτσι όφειλα να κάνω. Ήμουν μαζί και πριν τα ματς και τώρα, αυτή είναι η δουλειά μου. Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Σπανούλη όπως αξίζει σε όσα έχει καταφέρει. Ότι είχα να πω το είπα την Κυριακή για τον τέταρτο τελικό. Έπρεπε όλοι κάτι καλύτερο για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα στο 5ο ματς.

Αυτό που ήθελα να πω όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς Γκιστ στο ΣΕΦ, όλοι είπατε για την μεγάλη απουσία και λογικό. Ποτέ δεν τονίστηκε όταν παίξαμε χωρίς Μάντζαρη, Λο, στους περυσινούς τελικούς. Κάθε τελικός και σεζόν διαφορετική ιστορία. Τα υπόλοιπα είναι θέματα για δημοσιογράφους και να βγάζουν συμπεράσματα.

Φυσικά και είναι αποτυχημένη η χρονιά, αλλά ήταν δύσκολη και φτάσαμε κοντά σε αρκετά πράγματα φέτος δεν τα πετύχαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ