2014-06-04 23:02:10
Φωτογραφία για Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Αρκαδίας
«Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε την προσπάθεια την οποία καταβάλλει το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Αρκαδίας αφού με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε και τους νέους μας στη μάχη κατά των ναρκωτικών. Για αυτό ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στο αίτημα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Δημήτρη Βόσνου, του Αντιπροέδρου Γιώργου Ρουμελιώτη και του επιστημονικού προσωπικού για οικονομική στήριξη του κέντρου».

Αυτό δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας  Βαγγέλης Γιαννακούρας μετά τη συνάντησή του, την Τρίτη 3 Ιουνίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Νομού Αρκαδίας.

«Άλλωστε η Περιφέρεια αποτελεί έναν εκ των βασικών εταίρων του Κέντρου και με πολύ χαρά και ενδιαφέρον θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Κέντρου. Έτσι θα στηρίξουμε και την εκδήλωση που θα κάνουν περί τα τέλη Ιουνίου με θέμα «Σεξουαλικότητα στην Εφηβεία» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακούρας, εκφράζοντας παράλληλα την χαρά του για το «θεάρεστο» όπως το χαρακτήρισε έργο που επιτελείται από το κέντρο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από το νηπιαγωγείο ως το στρατό.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε εκτενώς από την επιστημονικά υπεύθυνη  Αναστασία Μπεντεβή  τόσο για τη δράση του κέντρου όσο και για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει και τα οποία έχουν ως συνέπεια να είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για έξι μήνες και έδωσε τη διαβεβαίωσή του για άμεση οικονομική στήριξη.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημήτρης Βόσνος, αφού σημείωσε πως αποτελεί «τιμή και υποχρέωση» η ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακούρα και δήλωσε μεταξύ άλλων  πως «βρήκαμε μία ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τον Αντιπεριφερειάρχη και η ευαισθησία του πέρασε και στην πράξη και περιμένουμε άμεσα τα αποτελέσματά της. Άλλωστε ο κ. Γιαννακούρας και θεσμικά αλλά και προσωπικά δείχνει  πάντα τη στήριξή του προς το Κέντρο Πρόληψης ναρκωτικών και για αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα».

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ