2014-06-05 09:00:19
Φωτογραφία για Κωστόπουλος για Μενεγάκη: Τόσα χρόνια δεν έχω ανοίξει το στόμα μου!
Στο πως διαχειρίστηκε τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου -πριν βγουν στο φως οι κοινές τους φωτογραφίες-αναφέρθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από την εκπομπή του.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την κρίση της φιλίας της με την παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είναι πολύ άβολο να απολογείσαι δημόσια με ποιον κάνεις παρέα και με ποιον δεν κάνεις. Μιλάω ως παθούσα» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιες φορές που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να συναντιούνται κάθε μέρα. Θέλουν να είναι σε απόσταση. Αν έχουν μοιραστεί πράγματα μπορεί σε ένα χρόνο να τα ξαναβρούν! Είναι άβολο να απολογείσαι»

Από αυτό πιάστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος είπε: «Ο καθένας θα μπορούσε να φανταστεί ότι με την Ελένη τσακωθήκαμε, ότι έπεσε κανένα μπινελίκι. Δεν έγινε ποτέ τίποτα τέτοιο, μα ποτέ!».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι επί πέντε μήνες αρνιόταν να γραφτεί το οτιδήποτε για τη σχέση του ζευγαριού ώσπου δημοσιεύτηκαν οι κοινές τους φωτογραφίες.

«Τόσα χρόνια έχω υποφέρει και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου» εξομολογήθηκε!

Πηγή: Star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ