2014-06-05 11:38:04
Φωτογραφία για Παραδέχτηκε την εκμετάλλευση ανήλικης ο Άκης Λευκαρίτης
Ο Άκης Λευκαρίτης και Νίκος Νικολάου παραδέχθηκαν ενοχή σε 4 και 6 κατηγορίες αντίστοιχα.

Οι δύο κρατούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι και τις 11 Ιουνίου όποτε και θα παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα ούτως ώστε να γίνει η έκθεση γεγονότων. Επίσης θα αποφασιστεί και η ημερομηνία στην όποια θα τους απαγγελθεί η ποινή, όπως διαβάζουμε στο 24h.com.cy.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο όποιο οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ενοχή αφορά την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και η κατοχή και διαφθορά ανήλικων.

Για τον Νίκο Νικολάου οι κατηγορίες αφορούν επίσης και την κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Αριστείδης "Οι δύο κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν τις σοβαρότερες από απόψεως επ’ απειλούμενης ποινής, κατηγορίες, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο της έκνομης συμπεριφοράς τους, ως διαμορφώθηκε από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014".

Τα αδικήματα αυτά όπως ανάφερε αφορούν το αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων στην όποια προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι 20 ετών.

Συνεχίζοντας ο κ. Αριστείδης "Είναι δεδομένο ότι οι ποινές που θα επιβάλλονταν στις αποσυρθείσες κατηγορίες, συνολικά εκτιμώμενες, θα συνέτρεχαν και ουσιαστικά θα απορροφούνταν από τις υψηλότερες ποινές που προνοεί ο νόμος για το αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ