2014-06-05 19:37:23
Φωτογραφία για ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...
Να φύγει από την Χέρενφεν είναι η επιθυμία του Άλφρεντ Φινμπόγκασον σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ολλανδικό περιοδικό «FeanFan» και αναδημοσιεύονται στην ιστοσελίδα soccernews.nl.

Η Ιστοσελίδα συγκεκριμένα αναφέρει ότι παρά τη μικρή προσφορά του Ολυμπιακού ο παίκτης εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα έρθουν σε συμφωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισλανδού επιθετικού:

«Η Χέρενφεν ήταν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος έρχεται η ώρα για το επόμενο βήμα. Συνειδητά επιθυμούσαν να μείνω δύο χρόνια στην ομάδα. Ήταν μια περίοδος ηρεμίας στην καριέρα μου μετά την Λόκερεν και την Χέλσινγκμποργκ. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά πίστευα ότι είχα και άλλα να μάθω εδώ, τώρα ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα παραπέρα.

Όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών έζησα στην Ιταλία λόγο των σπουδών μου. Μιλάω τη γλώσσα, γεγονός που θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου και έχει πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Θα προτιμούσα να παίξω στην Ιταλία αλλά και η Γερμανία, η Αγγλία και η Ισπανία έχουν κορυφαία πρωταθλήματα που θα ήθελα να αγωνιστώ. Δε νομίζω ότι έχω φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου στην Ολλανδία.

Ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να αγωνιστής σε μικρότερους χώρους με ταχύτερους και δυνατότερους παίκτες. Εάν παίξεις ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο με του κορυφαίους τότε σίγουρα είναι καλύτερα. Όμως έμαθα πολλά και από την Χέρενφεν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ