2014-06-05 21:03:05
Φωτογραφία για Ριάλιτι - σοκ: Γυναίκες γεννάνε στη φύση χωρίς τη βοήθεια των γιατρών!
Αντιδράσεις πριν καν ακόμα ξεκινήσει έχει προκαλέσει ένα ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα στην Αμερική, ξεπερνώντας… όλα τα όρια!

Το όνομά του θα είναι «Born in the Wild» και ως επίκεντρό του θα έχει γυναίκες οι οποίες θέλουν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους μέσα στη φύση.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως η κάμερα θα είναι παρούσα τη στιγμή που η γυναίκα θα γεννά μέσα σε φυσικό περιβάλλον, με παντελή απουσία γιατρών και ειδικών!

Το εν λόγω ριάλιτι εμπνεύστηκε από ένα video που έχει γίνει viral στο You Tube κάνοντας εκατομμύρια κλικ, όπου δείχνει μια γυναίκα να φέρνει το μωρό της στον κόσμο μέσα σε τροπικό περιβάλλον.

Η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι, αν και υπόσχεται μια γέννα μακριά από κάθε άνεση, τονίζει πως οι υπεύθυνοι θα έχουν εξασφαλίσει απόλυτα την ασφάλεια της μητέρας αλλά και του παιδιού, έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ωστόσο, πολλές είναι οι αρνητικές κριτικές που έχουν ξεσπάσει, μιας και ειδικοί φοβούνται ότι το ριάλιτι «Born in the Wild» θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της μητέρας, όσο και του παιδιού της.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι τι συμμετοχή θα έχει το εν λόγω ριάλιτι, αν και οι παραγωγοί του δεν ελπίζουν προς το παρόν σε μεγάλα νούμερα.

Πηγή: Star
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ