2014-06-06 07:00:13
Φωτογραφία για Η KTM Racing δηλώνει ικανοποιημένη και επικροτεί την κίνηση που έγινε από την FIM (International Motorcycle Federation) για τον έλεγχο και την εξακρίβωση του κυβισμού του κινητήρα της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί ο μέχρι τώρα επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία MXGP
Η KTM Racing δηλώνει ικανοποιημένη και επικροτεί την κίνηση που έγινε από την FIM (International Motorcycle Federation) για τον έλεγχο και την εξακρίβωση του κυβισμού του κινητήρα της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί ο μέχρι τώρα επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία MXGP, Εργοστασιακός Αναβάτης της KTM, Antonio Cairoli. Η FIM στην διάρκεια των MXGP της Ισπανίας στην Talavera de la Reina. διενήργησε έλεγχο στον κινητήρα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί ο Cairoli.

Με την λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ημέρας, αξιωματούχοι της FIM προέβησαν σε διεξοδικό έλεγχο και πιστοποίησαν ότι ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας του Cairoli, ο οποίος ανταγωνίζεται επιτυχώς μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού 450cc στα MXGP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι, όπως σωστά αναγράφεται, 350 κυβικά εκατοστά.

Μιλώντας για τον έλεγχο ο Pit Beirer, Επικεφαλής του KTM Motorsports δήλωσε: “Χαιρετίζουμε θερμά αυτή την κίνηση των υπευθύνων της FIM γιατί είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για την εικόνα της εταιρίας μας, αλλά και για την διεθνή μας φήμη η επιβεβαίωση ότι η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Tony όχι μόνο είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της FIM, αλλά επαληθεύετε ότι είναι 350 cc.” Ο Beirer συνέχισε λέγοντας ότι πελάτες, ανταγωνιστές και το ποιο σημαντικό, η αρχή του σπορ θα πρέπει να έχουν επίσημη επιβεβαίωση ότι η μοτοσυκλέτα είναι ακριβώς τα κυβικά που αναφέρονται στις επίσημες προδιαγραφές, αλλά και απολύτως σύμφωνη με τους κανονισμούς της FIM.

Pit Beirer: “Θέλουμε επίσης οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι για την KTM είναι ζωτικής σημασίας όταν λέμε 350cc SX-F, να είναι αυτό που βλέπουν και αυτό που παίρνουν
. Το γεγονός ότι ο Tony (Cairoli) έχει τόσες επιτυχίες με την 350 SX-F απ’ όταν ήρθε στην εργοστασιακή ομάδα το 2010 είναι ένας φόρος τιμής στις εξαιρετικές οδηγικές του ικανότητες. Είναι δε αυτονόητο ότι οι νίκες αυτές επιβεβαιώνουν για μια φορά ακόμα την ασύγκριτη τεχνική εμπειρία αλλά και την δέσμευση της KTM για συνεχή Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D).”

Ο Ιταλός αναβάτης Tony Cairoli εξασφάλισε τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο του το 2013 και είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP για το 2014. Από την ένταξη του στην επίσημη εργοστασιακή ομάδα της KTM ο Cairoli έχει κερδίσει τέσσερεις συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους στην μεγάλη κατηγορία οδηγώντας μια KTM 350 SX-F και η KTM Racing του εύχεται ότι καλύτερο για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν του 2014.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ