2014-06-06 14:40:08
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΣΤΟ «Reuters» ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Σε λίγες μέρες γίνεται η σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα αφιερώματα που αφορούν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου να πληθαίνουν συνέχεια.

Στα διάφορα αυτά αφιερώματα, πολλές φορές έχει γίνει αναφορά και στον Τζόελ Κάμπελ, τον παίκτη της Άρσεναλ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το πρακτορείο ειδήσεων «Reuters», αναφερόμενο στον Κάμπελ, τον χαρακτηρίζει ως την αιχμή του δόρατος της Εθνικής του ομάδας.

Στην Κόστα Ρίκα περιμένουν πολλά από τον παίκτη που διακρίθηκε με τη φανέλα του Θρύλου, από τη στιγμή κιόλας που ο συμπαίκτης του Σαμπόριο είναι τραυματίας και θα απουσιάζει.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Κόστα Ρίκα θα στηριχθεί επιθετικά στον 21χρονο Τζόελ Κάμπελ. Ο νεαρός θα ηγηθεί της επίθεσης, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Σαμπόριο».

Μάλιστα, κάνουν αναφορά και στην παρουσία του με την φανέλα του Ολυμπιακού, ειδικά στο Champions League, όπου ήταν εκπληκτικός.

«Ο Κάμπελ είχε μια εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό, στον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός από την Άρσεναλ, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Επίσης σημείωσε και ένα εξαιρετικό γκολ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την φάση των «16» του Champions League, με το όνομά του να γίνει ακόμα περισσότερο γνωστό στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ