2014-06-06 20:15:21
Φωτογραφία για Δείτε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας - Τι αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αιγίου
Στην ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, του δημάρχου και των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, των Δημοτικών Κοινοτήτων Αιγίου, Ροδοδάφνης και Διακοπτού και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αιγίου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι με την κλήρωση για την ανάδειξη εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κούμαρη (όπου υπήρχε ισοψηφία ανάμεσα στους δύο πρώτους) και διεκόπη για μια ώρα, ώστε ακολούθως να καθαρογραφεί η απόφαση και να ανακοινωθεί. Η απόφαση θα τοιχοκολληθεί την Τρίτη το πρωί στον πίνακα ανακοινώσεων του Πρωτοδικείου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μέσα σε 7 ημέρες να προχωρήσουν σε τυχόν ενστάσεις.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας θα αποτελείται από 20 συμβούλους του επιτυχόντος συνδυασμού "Ενωτική Αιγιάλεια" του νέου δημάρχου Αιγιάλειας κ
. Θανάση Παναγόπουλου, 9 της "Δημοτικής Συσπείρωσης Αιγιάλειας" του απερχόμενου δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, 2 της "ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων" του κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, 1 της "Αιγιαλέων Πόλις-Νέα Πορεία" του κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου και 1 της "Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιάλειας" του κ. Χρήστου Λαϊνά. Η περίφημη δεύτερη έδρα του Ερινεού, η οποία έκρινε και την τελική σύσταση του δημοτικού συμβουλίου, κατακυρώθηκε στη "ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων", οπότε η "Ενωτική Αιγιάλεια" του κ. Παναγόπουλου εξέλεξε 10 συμβούλους στο Αίγιο.

Αναλυτικά, το νέο δημοτικό συμβούλιο, που αναλαμβάνει από 1 Σεπτεμβρίου, αποτελείται από τους εξής:

Πηγή: filodimos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ