2014-06-07 10:20:08
Φωτογραφία για ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙ
Ο Πάμπλο Πιάτι της Βαλένθια και ο Πίτσι της Μπενφίκα έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζονται από τους ερυθρόλευκους.

Στο προσκήνιο των πρωταθλητών επιστρέφει ο Αργεντινός μέσος των «νυκτερίδων», που είχε απασχολήσει έντονα και πέρυσι τόσο τον Ολυμπιακό, όσο όμως και τον ΠΑΟΚ. Ο Πιάτι μέτρησε μόνο 13 συμμετοχές ως βασικός (17 συνολικά, 5 γκολ) στη φετινή Primera, αλλά φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει τη Βαλένθια -κατά τους Ισπανούς- να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι και η τιμή του φημολογείται πως είναι περί τα 3 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν με προσοχή και τον Πορτογάλο Λουίς Μίγκελ Αλφόνο Φερνάντες ή κατά τον κόσμον «Πίτσι» της Μπενφίκα. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται ως εξτρέμ-επιθετικός και ο 25χρονος ποδοσφαιριστήε φέρεται να απασχολεί από πέρυσι τον Μίτσελ. Σε περίπτωση δε που οι Πορτογάλοι αξιώνουν... λογικά χρήματα για την παραχώρησή του, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ