2014-06-07 22:56:19
Φωτογραφία για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΕΝΕΡ ΜΕ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!
Ολο και πιο κοντά στην Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Σύμφωνα μάλιστα με αρκετά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το Σάββατο ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επικοινωνία του Σέρβου τεχνικού με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην οποία και κατάφερε να τον πείσει να πάει στην ομάδα του.

Έτσι κι αλλιώς ο Τεόντοσιτς δεν θα συνέχιζε στην ΤΣΣΚΑ (το 2011 είχε υπογράψει για τρία χρόνια), καθώς το κλίμα στην «ομάδα του στρατού» μετά τη νέα αποτυχημένη σεζόν (ειδικά στην Ευρωλίγκα) ήταν πολύ βαρύ για εκείνον. Μάλιστα ήταν και πέρσι να αποχωρήσει, ωστόσο τελικά ο Έτορε Μεσίνα αποφάσισε να τον κρατήσει και να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Εκτός του Ομπράντοβιτς, με τον Τεόντοσιτς επικοινώνησε και ο συμπατριώτης του, Νεμάνια Μπιέλιτσα προκειμένου να τον πείσει. Ο Μπιέλιτσα του μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στην Φενέρ, ενώ του έδωσε και πληροφορίες για την ζωή στην Κωνσταντινούπολη.


Επιπλέον ο προπονητής της Φενέρ του εξήγησε το ρόλο που θα έχει στην ομάδα, αποτελώντας ουσιαστικά τον παρτενέρ του ΜακΚάλεμπ (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο).

Άλλωστε η επιλογή του Ομπράντοβιτς να δώσει στον Αμερικανό καθήκοντα αμιγώς πλέι μέικερ αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς ο ΜακΚάλεμπ είναι καθαρό «δυάρι».

Τώρα με την παρουσία του Τεόντοσιτς μπορεί και πάλι να απελευθερωθεί και να... «επιστρέψει» σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει. Οσο για τον Σέρβο πλέι μέικερ, υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί και να... αρπάξει την τελευταία ίσως ευκαιρία στην καριέρα του ώστε να μπορέσει να δείξει επιτέλους το ομολογουμένως αξιόλογο ταλέντο που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Τεόντοσιτς ενδιαφέρθηκε και ο Αναντολού Εφές του Ντουσαν Ιβκοβιτς, όμως φαίνεται πως η Φενέρ τον κερδίζει.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας τους αναμένεται να γίνει μετά το τέλος των τελικών της VTB League στους οποίους συμμετέχει αυτές της ημέρες η ΤΣΣΚΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ