2014-06-08 09:21:05
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Διακοπή ρεύματος σε σπίτι - Είχε γίνει διακανονισμός, αλλά δεν είχε... ενημερωθεί το σύστημα
Με τα νεύρα πολιτών «παίζει» η ΔΕΗ αφού σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, εχθές προχώρησε σε τουλάχιστον δύο διακοπές ρεύματος σε σπίτια σφραγίζοντας τα ρολόγια, την στιγμή που οι ιδιοκτήτες τους είχαν προβεί προ ημερών σε διακανονισμό.

Μπορεί πλέον να είναι ένα σύνηθες φαινόμενο αυτό των σφραγισμένων ρολογιών της ΔΕΗ, για ανεξόφλητους λογαριασμούς, αλλά το γεγονός να διακόπτει την παροχή όταν υπάρχει διακανονισμός αυτό ξεπερνά το όριο.

Το «απάνθρωπο» πρόσωπό της έδειξε εχθές η ΔΕΔΔΗΕ στην Πρέβεζα σφραγίζοντας ένα ρολόι λόγω… «ανεξόφλητων οφειλών». Όμως όπως αποδείχθηκε ο ιδιοκτήτης, οικογενειάρχης με δύο μικρά παιδιά, είχε προβεί πριν τρεις μέρες σε διακανονισμό και είχε καταβάλει και την πρώτη δόση. Έτσι έγινε έξαλλος όταν διαπίστωσε ότι υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ σφράγισε το ρολόι.

Το τι επακολούθησε ήταν αναμενόμενο αλλά και τραγικό.

Αυτό που έγινε γνωστό ήταν ότι ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε προχωρήσει σε διακανονισμό εντούτοις όμως δεν είχε ενημερωθεί το σύστημα, όπως λέχθηκε και έτσι δόθηκε η εντολή διακοπής.


Η ένταση που δημιουργήθηκε με τον υπάλληλο που επέστρεψε μετά από λίγη ώρα να επανασυνδέσει το ρεύμα ήταν αναμενόμενη με τα πνεύματα να οξύνονται σε μεγάλο βαθμό.

Την στιγμή που συμπολίτες μας βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση και καταβάλλουν προσπάθειες έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και ακόμα μεγαλύτερες για να καλύψουν υποχρεώσεις, όπως αυτή απέναντι στη ΔΕΗ, μένοντας στην κυριολεξία με ούτε ένα ευρώ στη τσέπη για μέρες, έρχεται η διακοπή από… μη ενημέρωση συστήματος.

Το «συγνώμη λάθος», δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια ενέργεια, λαμβάνοντας υπ όψη μας ότι η λεπτή γραμμή που χωρίζει την ψυχική ηρεμία από την ανθρώπινη έκρηξη σε πολλές περιπτώσεις έχει ήδη ξεπεραστεί και αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά οι υπεύθυνοι!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ