2014-06-08 21:00:13
Φωτογραφία για «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ Ο... ΧΟΥΤΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ιντερ επέλεξε στην ομάδα με τις παλιές μεγάλες δόξες της τον Λάμπρο Χούτο και αυτός την έβγαλε... ασπροπρόσωπη σκοράροντας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (2-2 με τη Ρεάλ).

Το Corazon Classic Match διεξήχθη στη Μαδρίτη ανάμεσα στις ομάδες των θρύλων των Ρεάλ και Ιντερ, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τον Χούτο, τον οποίο επέλεξαν για την ομάδα τους οι Νερατζούρι. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν και αυτός, τελικά, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 77' με ωραία κεφαλιά μετά την σέντρα του Ζανέτι!

Το σκορ στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε ανοίξει ο Ζιντάν στο 17' με σουτ εντός περιοχής, για να γίνει το 1-1 στο 25' με γκολάρα του Ζανέτι, ο οποίος μέχρι πριν 20 μέρες ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και έπαιζε... για πλάκα σε αυτό το φιλικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων στις εξέδρες. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 66' η Ρεάλ πέρασε ξανά μπροστά (2-1) με τον Πέρες αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον... Χούτο, ο οποίος έκανε τώρα ό,τι δεν είχε κάνει όταν έπαιζε στην Ιντερ: Σκόραρε!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ