2014-06-09 00:31:20
Φωτογραφία για Ο ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΪΝΣ ΚΑΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Έτοιμος να ενεργοποιήσει τον όρο «ελευθερίας» του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός έφυγε πέρσι από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας, με το κασέ του να αγγίζει τα 1.100.000 δολάρια ετησίως.

Την επιλογή του αυτή φαίνεται ότι την... μετάνιωσε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αιτία αυτού, μεταξύ άλλων, είναι και το γεγονός ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο που έχει στην ΤΣΣΚΑ. Δεν "ταίριαξε" στο σύνολο, ενώ υπήρξαν και στιγμές που χάθηκε στο ροτέισον του Μεσίνα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ασφαλώς ενημερωθεί για τη πρόθεση του Χάινς, ωστόσο δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν επίσημα αν δεν ενεργοποιήσει ο ίδιος έναν όρο «ελευθερίας» που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του με τη Ρωσική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο όρος αναφέρει πως στο ενδεχόμενο που ζητήσει να αποχωρήσει εξαιτίας συγκεκριμένων προσωπικών λόγων, τότε ο σύλλογος οφείλει να κάνει δεκτό το αίτημα του και να τον αφήσει ελεύθερο.

Το πώς θα αντιδράσουν οι ερυθρόλευκοι δεν είναι γνωστό, πάντως απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο αμοιβής με ποσό παρόμοιο με αυτό που έπαιρνε από τη ΤΣΣΚΑ.

Αναμένονται άμεσα εξελίξεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ