2014-06-09 19:35:00
Φωτογραφία για Ισαβέλλα Δάρρα: Η μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας
Είναι μια γυναίκα πολύ εντυπωσιακή. Με φιλανθρωπική δράση, συμμετοχή σε εθελοντικές ενέργειες και μεγάλη επιρροή στα κοινά του Δήμου της, στον Βύρωνα.

Η ομορφότερη γυναίκα της Ευρώπης πριν απο κάποια χρόνια πλέον δε θυμίζει σε τίποτε το καυτό μοντέλο με τις προκλητικές πόζες που έκανε τότε μέχρι και τον Αλέν Ντελόν να υποκλιθεί στην ομορφιά της. Είναι μια μαμά εξίσου εντυπωσιακή, γοητευτική που εν έτει 2014 δε μασάει τα λόγια της. Η ζωή την έκανε σκληρή. Όπως και η μάχη χρόνια τώρα με την σκλήρυνση κατα πλάκας.

Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να γράψω για την Ισαββέλα αν απο μόνη της δεν μου έδινε το δικαίωμα με όσα έγραψε χθές στην σελίδα της στο Facebook. Εδώ και χρόνια παλεύει με το θεριό, μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια την οποία και αντιμετωπίζει με γενναιότητα δύναμη και θάρρος. Δύναμη παίρνει μόνο απο το παιδί της. Η χρονιά φέτος ήταν ανατρεπτική. Εντάσεις… ο χωρισμός με τον άντρα της… οι εκλογές… η αρρώστια. Τι να κάνει κι αυτή έσπασε και έγραψε λίγα λόγια μέσα απο την ψυχή της. Οι εποχές είναι δύσκολες και για κάποιους δυσκολότερες αλάνι μου. Μη μασάς. Στα ζόρικα προχωρούν οι ζόρικοι κι εσύ το έχεις αποδείξει πολλές φορές αυτό.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ