2014-06-09 23:14:59
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΤΡΙΠΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΕ «ΠΕΡΠΕ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ!
Για «τριπλό» κτύπημα από πρώην και νυν παίκτες του Ολυμπιακού πάει σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας, «sporx.com» ο νέος προπονητής της Εφές, Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο "Ντούντα" είναι δεδομένο πως έχει πάρει στην Αναντολού τον Στράτο Περπέρογλου για τον οποίο κατά την επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση της Εφές ο πρόεδρος της δήλωνε πως «είμαστε πολύ κοντά». Και η συνέχεια έχει Μπουρούση και Τεόντοσιτς Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Εφές έχει καταθέσει πρόταση στον σέντερ της Ρεάλ για 1+1 χρόνο με αποδοχές ανάλογες μ' αυτές της «βασίλισσας». Οπερ σημαίνει ένα εκατ. ευρώ το χρόνο. Βέβαια, ως είδηση προκαλεί έκπληξη με δεδομένο πως οι δυο άνδρες είχαν έρθει ακόμα και σε δημόσια ρήξη με τον Ελληνα παίκτη να χαρακτηρίζει τον Σέρβο τεχνικό αποτυχημένο ως προπονητή του Ολυμπιακού.

Οσο για τον Τεόντοσιτς, επισημαίνεται πως μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Φενέρ. Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Τουρκία παρουσίαζαν τη μεταγραφή ως... «τελειωμένη».

Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν οι τρεις παίκτες καταλήξουν όντως στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ