2014-06-10 06:18:06
Φωτογραφία για Οριστικά στο Καϊμακτσαλάν ο Πανιώνιος
Αφού οι αγωνιστικοί χώροι στη Δράμα κρίθηκαν ακατάλληλοι, στον Πανιώνιο άλλαξαν τα σχέδιά τους σε ό,τι έχει να κάνει με το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «κυανέρυθροι» έστρεψαν την προσοχή τους στο Καϊμακτσαλάν και εκεί θα «χτιστεί» τελικά ο Ιστορικός της νέας σεζόν, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η πρώτη προπόνηση προγραμματίστηκε για τις 30 Ιουνίου και στις 6 Ιουλίου η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν. Εκεί θα μείνει για δύο εβδομάδες και στις 20 του ίδιου μήνα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το δεύτερο στάδιο.

Τέλος, όσον αφορά τα φιλικά, τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών στο Καϊμακτσαλάν, ενώ στο Καρπενήσι θα δοθούν δύο με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στις 22 και 26 Ιουλίου, αντιστοίχως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας του Ιστορικού για την περίοδο 2014-15. Το βασικό της στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καϊμακτσαλάν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "Λίθος" από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Ακολούθως η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο "Hellas Country" για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.


Ο Πανιώνιος θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο Καϊμακτσαλάν (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), ενώ και στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 22 Ιουλίου και τον Παναιτωλικό στις 26 Ιουλίου.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην βάση της μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στις 3 Αυγούστου θα υποδεχτεί στη Νέα Σμύρνη τον Πλατανιά σε φιλικό προετοιμασίας.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ