2014-06-11 13:50:20
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ ΕΝΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Η ιστοσελίδα "fantasyfootballscout.co.uk" κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα σχετικά με τους παίκτες που η αξία τους κυμαίνεται στα τρία εκατ. ευρώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και δύο από αυτούς είναι οι Χολέμπας και Μανωλάς.

Αμφότεροι, κοστολογούνται αρκετά πάνω από το συγκεκριμένο ποσό και από τις αναφορές φαίνεται πως έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα επάνω τους ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για τον αριστερό οπισθοφύλακα του Θρύλου σημειώνει. «Ο αριστερός φουλ μπακ της Ελλάδας, που παίζει και στην επίθεση, είναι ο παίκτης που εκτελεί τα κόρνερ και τα φάουλ. Αυτό τον βοηθά να αυξήσει τις ασίστ του, καθώς η Ελλάδα δυσκολεύεται να σκοράρει. Φαίνεται ότι θα είναι μια πηγή γκολ και αυτό φάνηκε στα προκριματικά, όταν τα μισά από τα γκολ της Ελλάδας ήρθαν από την πλευρά του. Ο Χολέμπας πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα πετυχημένη σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας, τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ξεκίνησε βασικός στα εννέα ματς των προκριματικών, σημαίνει πως έχει αρκετές προοπτικές στη θέση του, σε αναλογία με την τιμή του».


Όσον αφορά στον Κώστα Μανωλά, το δημοσίευμα υπογραμμίζει. «Ο συμπατριώτης του Χολέμπας, έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, κερδίζοντας θέση βασικού στην άμυνα της Ελλάδας μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Το γεγονός ότι και οι δύο (με τον Χολέμπας), παίζουν στην άμυνα του Ολυμπιακού σε καθημερινή βάση, σημαίνει πως έχουν αναπτύξει μια καλή σχέση μεταξύ τους. Παρόλο που ο Μανωλάς ξεκίνησε βασικός μόλις τρία παιχνίδια προκριματικών για την Ελλάδα, φαίνεται ότι κέρδισε τη θέση του στην καρδιά της ελληνικής άμυνας. Αποτελεί ακόμα μια προοπτική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ