2014-06-11 13:55:03
Φωτογραφία για Ο Χρήστος Θηβαίος στο 40ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πάτρα
Ο Χρήστος Θηβαίος από τις πιο ιδιαίτερες φωνές και τραγουδοποιούς του έντεχνου χώρου, αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για το 40ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητής που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου 2014 στον χώρο του παλαιού Αρσακείου στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος.

Ήδη τα σχετικά πόστερ έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας. Ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνευτής υπέροχων κομματιών όπως το «Πόσο πολύ σε αγάπησα», συνεργάζεται το φετινό καλοκαίρι σε περιοδεία με τον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη και ήδη έδωσαν την 1η τους συναυλία στο φετινό φεστιβάλ Στη σκιά των Βράχων, στον Βύρωνα.

Όπως γράφει το σάιτ musicpaper.gr, ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, σαν να είχε μεταφερθεί το πρόγραμμα που παρουσίαζαν στο Σταυρό του Νότου τον περασμένο χειμώνα σε έναν ανοιχτό πολύ μεγαλύτερο χώρο. Έχουν την εμπειρία, την ικανότητα και το κοινό να το κάνουν πια αυτό. Να μπορούν δηλαδή να μεταφέρουν ένα πρόγραμμα από ένα μαγαζί σε μία συναυλία.

Ήταν μια πραγματικά κοινή συναυλία των Πασχαλίδη-Θηβαίου, δύο μουσικών με πορείες παράλληλες που τα τελευταία χρόνια συναντιούνται όλο και πιο συχνά. Είπαν μαζί τα κομμάτια, Μικρή Πατρίδα, Φωτιά μου, ο Παλιός Στρατιώτης, Στα είπα όλα αλλά και το Πριν το τέλος (Giardini di Marzo) σε μία δίγλωσση εκδοχή του ακριβώς πριν το εξαιρετικό Corsica και πολλά άλλα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πάτρα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ